Szűrés
Ár (Ft)
1 000 Ft - 17 500 Ft
Alk.
Kiszerelés
Gyümölcs
Főzde

Pálinka

Pálinkák gyümölcs ízek szerint
Pálinkafőzdék

A pálinka egy hungarikum, Magyarország büszkesége és nemzeti itala. Kizárólag a hazai gyümölcsökből, 100% gyümölcstartalommal és legalább 37,5% alkoholfokkal készült nedű tekinthető igazi pálinkának. A legkiválóbb pálinkák a legfinomabb gyömölcsök felhasználásával készülnek, de egyre népszerűbbek a vadon termett gyümölcsökből készült pálinkák is, mint a bodza, kökény vagy vadmálna pálinka.
A hagyományok és az adottságok révén bizonyos területekről származó pálinkák különleges elismerést kapnak, ilyenek például a Szatmári szilvapálinka, a Gönczi barackpálinka vagy a Szabolcsi almapálinka. A pálinka fogyasztása hosszú múltra tekint vissza hazánkban, és ma már nem csupán italként, hanem gasztronómiai élvezetként is élvezhetjük.
Áruházunkban olyan neves pálinkafőzdék termékeit találod, mint az Árpád Pálinka, 1 Csepp Pálinka, vagy az Agárdi Pálinka. Válogass prémium minőségű magyar pálinkák közül, és élvezd a napérlelte gyümölcsök fenséges zamatát minden cseppben. Fedezd fel a pálinka kultúráját újra, és tarts velünk ezen ízletes utazáson!
Ha a választékunkból egyet kiválasztottál, ne habozz, hanem kóstold meg most! Ne hagyd ki a lehetőséget, rendeld meg most és élvezd a minőség garantált élvezetét!


244termék