Agárdi pálinka
Talán kevesen tudják, de Agárd szélén található egy gyümölcsösökkel körül ölelt tanya, ahol hamvas szilvát, kajszibarackot, cigánymeggyet, zamatos cseresznyét és még számos más gyümölcsöt termesztenek. A Sreiner tanya ad otthont már 20 éve az Agárdi pálinka főzdének. Tovább olvasom ->
Az agárdi pálinkákat csak limitált számban készítik el, hogy a minőségi gyümölcsből tényleg a legtökéletesebb módon készülhessenek el a pálinkák. A limitált pálinkák mindegyike sorszámmal van ellátva, amelyek mára már számtalan nemzetközi és hazai díjat is bezsebeltek. 2009-ben majd 2015-ben is elnyerték az év Pálinkafőzdéje címet a Destillata nemzetközi párlatversenyen és emellett Vértes Tibor főzőmester az Év Pálinkafőzőmestere díjat is hazahozhatta. A legkorszerűbb technológia, az évszázados tradíciók biztosítják az agárdi amphora pálinkák minőségét. Ezeket a különleges pálinkákat agyag amphorákban érlelik, így mikrooxidáció következik be, amelynek köszönhetően egy sokkal selymesebb és elegánsabb ízvilágú pálinkát kóstolhatunk meg. Amphora vilmoskörte pálinka, birs pálinka és szilvapálinka közül választhatunk. Az Agárdi prémium pálinkák kiemelkedő minőségüknek köszönhetően luxus kategóriát képviselnek. Birs pálinka, cigánymeggy pálinka, piros vilmoskörte pálinka, feketeribizli pálinka, Otelló szőlőpálinka, bodzapálinka, kökénypálinka is kapható a kifőzde webshopjában. Az Agárdi Miraculum pálinkák lédús és zamatos gyümölcsök felhasználásával készülnek, így mesés illatú exkluzív ital köszön vissza ránk a palackokból. Vilmoskörte pálinka, mini Irsai Olivér szőlőpálinka, fekete cseresznye pálinka közül választhatunk, de lehetőségünk nyílik díszdobozos kiszerelésben is megvásárolni, így bármilyen jeles napon akár ajándékba is adhatjuk.