Szűrés
Alk.
Kiszerelés
Főzde
Szőlő pálinka
A minőségi szőlőpálinka készítése során nem választják el sem az őrleményt, se a bort, sem pedig a mustot, miután a törköly megerjedt. A szőlő szüretelése után a zúzás és a bogyózás következik, ezután az őrleményt erjesztik, majd a megerjedt őrlemény desztillációja következik. Az érlelés után közvetlenül létrejön a szőlőpálinka. 100 kg szőlő őrleményből körülbelül 15 liter 50%-os alkoholtartalmú szőlő pálinka nyerhető ki. A pálinka mennyisége minden esetben a must cukortartalmától függ.
9termék
19
Alk.:
40%
Kiszerelés:
0,7 liter
Gyümölcs:
Szőlő
14 800 Ft
Alk.:
40%
Kiszerelés:
0,5 liter
Gyümölcs:
Szőlő
9 800 Ft
Alk.:
30%
Kiszerelés:
0,5 liter
Gyümölcs:
Szőlő
8 500 Ft
Alk.:
40%
Kiszerelés:
0,35 liter
Gyümölcs:
Szőlő
7 800 Ft