Karikás pálinka
Színezékek és aroma hozzáadása nélkül, csak hibátlan gyümölcsökből készülnek a Karikás pálinkák. A főzés mellett a palackozás is kézműves technológiával valósul meg. Az alma pálinka tornyos lepárlásos technológiával készül. A palackba szó szerint egy érett piros és ropogós alma kerül és telt, erőteljes ízű a lecsengése. Tovább olvasom ->
A telt zamatú, házias jellegű, gazdag aromájú almapálinka esküvőkön és különféle rendezvényeken is megállja a helyét. A kajszibarack pálinka a nagymamáink által készített baracklekvár ízét sejteti. Az intenzív és egyben lágy, édeskés barackos jellegű, de erőteljes alkoholfokú kajszibarackpálinka egy baráti beszélgetés tökéletes kiegészítője lehet. A szilvapálinkában a marcipán illatát is felfedezhetjük. Az erőteljes és tüzes szilva pálinka egy gazdag aromájú és házias jellegű pálinka. A fentieken túl meggypálinka, szőlőpálinka és vegyesgyümölcs pálinka is elérhető a Karikás Pálinka